صفحه اصلی

دنیار را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

نوبیتکس از صرافی غیرمتمرکز و کیف پول غیرامانی خود رونمایی کرد

صرافی نوبیتکس

نوبیتکس از صرافی غیرمتمرکز و کیف پول غیرامانی خود رونمایی کرد؛ نوبی‌دکس، لاکت‌ولت و شروعی برای توسعه دیفای در ایران

مجموعه نوبیتکس از صرافی غیرمتمرکز «نوبی‌دِکس» در کنار کیف پول غیرامانی «لاکت‌ولت» رونمایی کرد. این دو محصول هم‌اکنون به‌صورت عمومی منتشر شده‌اند و برای تمام کاربران قابل‌استفاده هستند. علاوه‌بر این، نوبیتکس برنامه‌های متنوعی هم برای توسعه این دو محصول و فعالیت در جهت گسترش خدمات خود در حوزه دیفای دارد.

روز دوشنبه ۳۰ مرداد، رویدادی تحت‌عنوان «دیفای دی» به میزبانی مجموعه نوبیتکس و با حضور کارشناسان و اعضای جامعه بلاکچین و ارزهای دیجیتال، فعالان حوزه اقتصاد دیجیتال و رسانه‌ها برگزار شد. امیرحسین راد، مدیرعامل نوبیتکس، در این رویداد از دو محصول جدید این مجموعه در حوزه دیفای (امور مالی غیرمتمرکز) رونمایی کرد که یکی از آنها صرافی غیرمتمرکز نوبی‌دکس و دیگری کیف پول غیرامانی لاکت‌ولت بود.

نوبی‌دکس مانند یونی سواپ، پنکیک سواپ، dydx و بسیاری از پروتکل‌های مشهور فعال در حوزه دیفای، یک بازار خریدوفروش غیرمتمرکز ارزهای دیجیتال است؛ به این معنی که در آن فرایندهای مربوط به مبادله ارزهای دیجیتال، از جمله ثبت، لغو و پردازش سفارش‌ها به صورت خارج از شبکه و بدون نیاز به پرداخت هر گونه فی یا محدودیت تعداد برای کاربر بوده و پردازش تراکنش‌ها نیز با استفاده از قراردادهای هوشمند انجام می‌شود. همچنین، بر خلاف صرافی‌های متمرکز، کاربر می‌تواند از کیف پول شخصی خود، مستقیماً اقدام به مبادله و تبدیل ارزهای دیجیتال مختلف به یکدیگر کند؛ بدون آنکه نیاز به پرداخت کارمزد جهت انتقال از کیف پول شخصی به یک پلتفرم متمرکز باشد.

نوبی‌دکس در حال حاضر از شبکه پرطرفدار آربیتروم پشتیبانی می‌کند و امکان مبادله جفت‌ارزهای WBTC/USDT ،LINK/USDC ،ARB/USDT ،WETH/USDT و WETH/USDC در آن وجود دارد. البته قرار است در آینده از شبکه‌های بیشتری مثل بایننس اسمارت چین (BSC)، پالیگان، ترون، فانتوم و سایر بلاکچین‌هایی که با ماشین مجازی اتریوم (EVM) سازگار هستند نیز پشتیبانی شده و جفت‌ارزهای متنوع‌تری به آن اضافه شوند.

نمایی از رابط کاربری صرافی غیرمتمرکز نوبی‌دکس.

کارمزد تراکنش‌ها در نوبی‌دکس به‌طور رقابتی با سایر پلتفرم‌های غیرمتمرکز در بازه ۰.۱ تا ۰.۲درصد است و مبلغ آن از روی کوینِ دریافتی پس از تبدیل کسر می‌شود و سپس به حساب کاربر واریز خواهد شد.

مزیت کلیدی بعدی این است که در نوبی‌دکس با توجه به سازوکارهای پیاده‌سازی‌شده جهت سهولت استفاده برای کاربران و به حداکثر‌ رساندن سرعت مبادلات، کارمزد انتقال شبکه صفر بوده و نیازی به پرداخت فی تراکنش نیست. ضمن اینکه در رابط کاربری نوبی‌دکس از زبان فارسی پشتیبانی می‌شود تا کاربران با هر میزانی از تجربه فعالیت در فضای ارزهای دیجیتال بتوانند از این پلفترم استفاده کنند.

 

5/5

پست های هفته گذشته

پست های هفته گذشته