خوراک چیلی یکی از غذا های بسیار خوشمزه و پر طرفدار است که با گوشت چرخ کرده و لوبیا تهیه می شود.
افزودن لوبیا در این غذا دلخواه است ولی طعم بی نظیری می دهد و شما می توانید به دلخواه از مخلوط لوبیا چینی و سفید استفاده کنید و یا می توانید به صورت یکدست از لوبیا چیتی استفاده کنید و آن را بپزید و اگر زمان کافی برای تهیه و پخت لوبیا ندارید می توانید لوبیا کنسروی تهیه کنید تا در کمتر از ۱۵ دقیقه یک غذای جدید و خوش طعم و مزه داشته باشید. خوراک چیلی به واسطه داشتن فلفل تند بسیار تند و تیز است و می توانید مقدار آن را کم و زیاد کنید.
مواد لازم برای تهیه خوراک چیلی با لوبیا
> لوبیا چیتی پخته ۱.۵ لیوان
> پیاز ۲ عدد
> گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم
> سیر ۲ حبه
> فلفل دلمه رنگی ۱ عدد
> گوجه فرنگی ۳ عدد
> رب ۱ ق غذا خوری
> نمک، فلفل سیاه، فلفل تند، زردچوبه به مقدار لازم
طرز تهیه خوراک چیلی با گوشت چرخ کرده ساده و سریع
مرحله اول: آماده سازی لوبیا
ابتدا باید لوبیا را از قبل خیس کنید و چندین بار آب لوبیا را تعویض کنید و به همراه کمی آب بپزید. خیس کردن لوبیا باعث می شود علاوه بر گرفتن نفخ آن بهتر نیز پخته شود. می توانید از مخلوط لوبیا سفید و چیتی استفاده کنید.
مرحله دوم: تفت دادن پیاز و گوشت
ابتدا پیاز ها را پوست بگیرید و نگینی ریز خرد کنید و داخل تابه بدون افزودن روغن کمی تفت دهید تا سبک شود و بعد روغن و کمی زردچوبه را اضافه کنید و تفت دهید تا پیاز کمی طلایی شود، و بعد سیر ها را پوست بگیرید و رنده ریز بزنید و به همراه پیاز کمی تفت دهید و سپس گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و به همراه پیاز تفت دهید تا گوشت خوب سرخ شود.
مرحله سوم: افزودن رب
در ادامه باید فلفل دلمه رنگی را نیز خرد کنید و به همراه مواد و ادویه ها اضافه کنیدو تفت دهید. گوجه فرنگی ها را بشورید و نگینی ریز خرد کنید و به همراه مواد کمی تفت دهید تا نرم شوند. سپس رب را اضافه کنید و تفت دهید تا بوی خامی رب گرفته شود و رب خوشرنگ شود.
مرحله چهارم: تهیه خوراک چیلی
بعد از تفت خوردن رب نوبت اضافه کردن لوبیا پخته شده است که به همراه ۱ استکان آب جوش اضافه کنید تا رب رنگ باز کند و گوشت پخته شود. حرارت را کم کنید و بگذارید تا مواد جا افتاده و سس غلیظی بدست بیاد و در انتها داخل کاسه کشیده و به همراه نان یا برنج سرو کنید.
نکات کلیدی در تهیه خوراک چیلی با لوبیا و گوشت چرخ کرده فوری و خوشمزه
> می توانید تا ۱ ق سوپ خوری فلفل تند اضافه کنید و این به ذائقه شما بستگی دارد.
> می توانید گوچه فرنگی را پوره کنید.
> افزودن سیر دلخواه است.