طرز تهیه یک غذای ساده و کم خرج
کوکو بادمجان یکی از انواع کوکوهای خوشمزه و مجلسی ایرانی است که که به عنوان پیش غذا هم سرو میشود.
مواد لازم برای ۴ نفر
> بادمجان ۴ عدد متوسط
> تخم مرغ ۳ عدد
> پیاز ۱ عدد بزرگ
> سیر ۱ حبه
> نمک و فلفل سیاه > به اندازه کافی
> روغن و زردچوبه > به اندازه کافی
دستور پخت کوکو بادمجان
مرحله اول
ابتدا می توانید پوست بادمجان ها را بگیریم و آنها را بشوییم و در قابلمه ای مقداری آب بریزیم و آن ها را آبپز کنیم و یا مانند میرزا قاسمی بادمجان ها را بشوییم و با پوست روی گاز آن ها را کبابی کنید و بعد پوست آن ها را بگیرید.
مرحله دوم
بادمجان های پخته شده را در یک کاسه مناسب و جادار می ریزیم ، سپس کمی صبر می کنیم تا خنک شوند و پیاز و سیر را پوست می گیریم و می شوییم و رنده ریز می کنیم و آب پیاز را کاملا می گیریم و به بادمجان اضافه می کنیم
مرحله سوم
در ادامه کمی زردچوبه،فلفل سیاه،نمک روی مواد می ریزیم و با گوشکوب دستی یا برقی یا داخل میکسر میکس می کینم تا کاملا له و پوره شود و اگر هنوز کمی بادمجان ها گرم هستند حتما تامل می کنیم تا کاملا سرد شوند.
مرحله ششم
در آخر کوکو را از وسط نصف می کنیم و هر نیمه کوکو را با کفگیر بر می گردانیم تا طرف دیگر آن نیز سرخ شود.