صفحه اصلی

دنیار را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

طرز تهیه کوکو بادمجان یک غذای ساده و کم خرج

طرز تهیه یک غذای ساده و کم خرج

کوکو بادمجان یکی از انواع کوکوهای خوشمزه و مجلسی ایرانی است که که به عنوان پیش غذا هم سرو می‌شود.

مواد لازم برای ۴ نفر

> بادمجان ۴ عدد متوسط

> تخم مرغ ۳ عدد

> پیاز ۱ عدد بزرگ

> سیر ۱ حبه

> نمک و فلفل سیاه  به اندازه کافی

> روغن و زردچوبه      به اندازه کافی

دستور پخت کوکو بادمجان

 

مرحله اول

ابتدا می توانید پوست بادمجان ها را بگیریم و آنها را بشوییم و در قابلمه ای مقداری آب بریزیم و آن ها را آبپز کنیم و یا مانند میرزا قاسمی بادمجان ها را بشوییم و با پوست روی گاز آن ها را کبابی کنید و بعد پوست آن ها را بگیرید.

مرحله دوم

بادمجان های پخته شده را در یک کاسه مناسب و جادار می ریزیم ، سپس کمی صبر می کنیم تا خنک شوند و پیاز و سیر را پوست می گیریم و می شوییم و رنده ریز می کنیم و آب پیاز را کاملا می گیریم و به بادمجان اضافه می کنیم

مرحله سوم

در ادامه کمی زردچوبه،فلفل سیاه،نمک روی مواد می ریزیم و با گوشکوب دستی یا برقی یا داخل میکسر میکس می کینم تا کاملا له و پوره شود و اگر هنوز کمی بادمجان ها گرم هستند حتما تامل می کنیم تا کاملا سرد شوند.

مرحله ششم

در آخر کوکو را از وسط نصف می کنیم و هر نیمه کوکو را با کفگیر بر می گردانیم تا طرف دیگر آن نیز سرخ شود.

5/5

پست های هفته گذشته

پست های هفته گذشته